i-love-mellen Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam okolo 3 tys zl i chce od zera (tj. wszystkie czesci) zlozyc jakis dosc dobry zestaw. Czy wystarczy na lcd i jakies bajery - sami ocencie... bede wdzieczny jak pomozecie ;) kumpel poleca www.proline.pl.... gdybyscie dali rade cos stamtad skombinowac i np. printscreenem zapodac tutaj na forum bede mega wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Może napisał byś do czego potrzebujesz kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i-love-mellen Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jak to do czego ? :P co za roznica, max dobre parametry jak na tą cenę, o to chodzi. zeby sie nie zestarzal komp po roku na tyle, ze nic mi na nim nie pojdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jak to do czego ? :P co za roznica, max dobre parametry jak na tą cenę, o to chodzi. zeby sie nie zestarzal komp po roku na tyle, ze nic mi na nim nie pojdzie :Poj i tu sie mocno mylisz...i pisz jasniej, bo nie wiadomo o co Ci chodzi...rozmumiem, ze monitor wchodzi w skład ? zostaje jakieś 2000zł na komputer ? LCD: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=175326 Komputer: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134 dział do 2000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i-love-mellen Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 mozliwe, ze sie myle, gdybym sie znal na sprzecie, to bym sam zlozyl kompa :P dziekuje kolego z zimowiska '05 :D thx za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) A moze cos takiego: Sempron64 3000 Venice Asrock K8 DUAL-SATA2 Twinmos 1GB CL2,5 Pc3200 Samsung 120GB Winfast GF6600 LG DVDRW GSA-4163B Fortron 400wat Moze taka buda! AC Freezer 64pro za 70zl Klawiatorka+mysz wedle uznania Zostaje jakies 850zl na monitor Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ja bym mobo zmienił na dfi infinity grafe na gto a reszta na monitor crt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja bym zmienił dysk na seagate 7200.9 160GB, płyte bym zostawił, ale grafe to bym wział gigabyte 6600TF pcie, oraz fortrona 350W bez problemu powinien wystarczyc. No i bude to bym wział jakas prostsza i na razie nie kupował Freezera bo na boxowym wentylu bez problemu bedzie dzaiłał chyba ze maz zamiar robic jakies wieksze OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Powiedzcie prosze, czy AsRock jest dobry do OC? Bardzo skrajne opinie tu o nim panuja ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i-love-mellen Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 a co sadzicie o tym? http://tinypic.com/k4dpp0.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 do dup.y brać to co napisał maciag ewentualnie mniejszy dysk zeby na lepsze lcd było bude najtańszą za 50zł i masz spoko zestaw z lcd za 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Kupuj to co napisalem bardzo dobry zestawik! A to co podales ty to... :mur: :mur: :mur: Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimaz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Już polecałem swój sprzęcik bo mam też wystawiony na allegro cały komputer. A co do zestawu aż prosi się conajmniej 66GT, monitor można jeszcze CRT kupić za 300 zł bardzo dobrego. Jak jesteś z Wrocławia to jeszcze lepiej będzie Tobie zobaczyć mój zestawik, tu masz linka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79794299 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...