humax5400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam do was takie pytanie. Mam teraz taką opcje aby sprzedać moją karte graficzną (podpis) i wziąć coś słabszego, a za reszte kasy wciągnąć sobie GameCube. Czy wg. was jest to opłacalne ? Mam XBox z dyskiem 250GB i do tego brakuje mi Resident Evil ;) dlatego myśle jeszcze nad GameCube. Xbox 360 nie chcem bo to narazie jeszcze nie to. Co o tym myślicie ? Na pc nie gram bo co włączam jakąś gre to zaraz wyłączam, bo siedzenie przed komputerem i granie to chyba nie to, choć chętnie zagrałbym w przyszłości w gre THE GODFATHER ... Co o tym wszystkim myślicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 zalezy na o ile słabszą grafę :] ja bym się zastanowił gacka kupisz na alegro za 250zł. jest sens zubarzac kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 miałem taki dylemat jak ty, tylko że zamiast posiecać kompa , wyszło tak, że sprzedalem xboxa i kupiłem gamecuba, przeszedłem Residenta remake, Residenta zero i cztery. Potem gacka sprzedalem bo żadna gra mnie już nie interesowała, metroid nie trafił w mój gust, a słoneczny mario w porównaniu do JAKA był kiepski :sad: ale i tak nie żałuje, że kupiłem gamecuba, Seria Resident jest tego warta!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie no X-a nie sprzedam Myśle zeby sprzedać mojego GeForce za ok. 700zł i wziąć jakąś grafe za 200zł i 500zł na GameCube wydać + RE ;) W sumie na kompie nie gram więc super karta potrzebna mi raczej nie jest. Co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ja chyba jak mi jaguar sie sprzeda ( juz jest 200zl) to se kupie gacka:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wow , to widze że nie jestem sam. To jak myślicie warto sprzedawać tą karte ? Zamiast niej wziołbym tego GeForce 6200, myśle że by wystarczył do GG i Internetu, bo filmy to na X-Boxie się ogląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) a grasz na kompie?? ja teraz bym mogl grafe wymienic ale jak se pomysle ze za tyle samo kasy moge miec NGC i Zelde to wole kupic gacka a w kompie zostawic 9800 Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Gacek to fajny sprzęt, mało awaryjny. tylko ten plastik na konsoli i padzie jest tandetny, jak tania zabawka. Ale co oczekiwac po tak taniej konsoli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 a grasz na kompie?? ja teraz bym mogl grafe wymienic ale jak se pomysle ze za tyle samo kasy moge miec NGC i Zelde to wole kupic gacka a w kompie zostawic 9800 No właśnie nie gram wogóle. Kupiłem na allegro używaną gre Call Of Duty 2, przeszedłem 2 misje i już nigdy jej nie odpaliłem. Na komputerze w ostatnią gre jaką grałem przed Call Of Duty 2 to był San Andreas w wakacje 2005. Fajnie jest mieć mocną grafe, ale kurde jak wogóle się jej nie wykorzystuje :? to chyba lepiej sprzedać, wziąć coś żeby windows działał , gadu i net :) Co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 to jak nie grasz to zrob tak:P ale pytanie jest takie czy na konsoli bedziesz grał ja na PC to gram ino w battlefielda 2 czasami:p dzisiaj naprzyklad caly dzien gram w yoshi's island na SNESie kurna taka gierka a jak wciaga:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hehe, wole się rozwalić na łóżku i włączyć gre i grać niż sterczeć przed monitorem i pstrykać w klawiature. Grać będę nie ciągle, ale napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dla RE4 warto :) i sprzedawaj karte poki cena jest dobra ;) bo za pol roku karta bedzie warta polowe tego co teraz, a gacek tyle samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jak tak to sprzedawaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...