Skocz do zawartości
humax5400

Zestawik Xbox + Gamecube = ? Właśnie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was takie pytanie. Mam teraz taką opcje aby sprzedać moją karte graficzną (podpis) i wziąć coś słabszego, a za reszte kasy wciągnąć sobie GameCube. Czy wg. was jest to opłacalne ? Mam XBox z dyskiem 250GB i do tego brakuje mi Resident Evil ;) dlatego myśle jeszcze nad GameCube. Xbox 360 nie chcem bo to narazie jeszcze nie to. Co o tym myślicie ? Na pc nie gram bo co włączam jakąś gre to zaraz wyłączam, bo siedzenie przed komputerem i granie to chyba nie to, choć chętnie zagrałbym w przyszłości w gre THE GODFATHER ... Co o tym wszystkim myślicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem taki dylemat jak ty, tylko że zamiast posiecać kompa , wyszło tak, że sprzedalem xboxa i kupiłem gamecuba, przeszedłem Residenta remake, Residenta zero i cztery. Potem gacka sprzedalem bo żadna gra mnie już nie interesowała, metroid nie trafił w mój gust, a słoneczny mario w porównaniu do JAKA był kiepski :sad:

ale i tak nie żałuje, że kupiłem gamecuba, Seria Resident jest tego warta!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a grasz na kompie??

ja teraz bym mogl grafe wymienic ale jak se pomysle ze za tyle samo kasy moge miec NGC i Zelde to wole kupic gacka a w kompie zostawic 9800

No właśnie nie gram wogóle. Kupiłem na allegro używaną gre Call Of Duty 2, przeszedłem 2 misje i już nigdy jej nie odpaliłem. Na komputerze w ostatnią gre jaką grałem przed Call Of Duty 2 to był San Andreas w wakacje 2005. Fajnie jest mieć mocną grafe, ale kurde jak wogóle się jej nie wykorzystuje :? to chyba lepiej sprzedać, wziąć coś żeby windows działał , gadu i net :) Co myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

dla RE4 warto :)

i sprzedawaj karte poki cena jest dobra ;) bo za pol roku karta bedzie warta polowe tego co teraz, a gacek tyle samo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi