Tomasuzu Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 chce kupić nowe pamieci DUAL CHANNEL do 400zł które proponujecie wybrać ? CORSAIR 1GB KIT (2 x 512/400) (PC 3200, 400mhz) CL2,5 BOX PDP PATRIOT Signature KH DUAL 2x512MB GeIL DUAL 2x512MB 400MHz CL2,5 KINGSTON DDR 1024MB (2x512MB) DUAL CHANNEL PC400 BOX (KVR400X64C3A/512) moze jakieś inne proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja bym brał te Patrioty :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 a do czego te pamieci mają służyć ? jak do oc to chyba najlepiej corsairy, a jak do normalnego użytkowania to którekolowiek z nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasuzu Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 a do czego te pamieci mają służyć ? jak do oc to chyba najlepiej corsairy, a jak do normalnego użytkowania to którekolowiek z nich :) służyć mają głównie do OC, ale bez przesady dużo z nich nie wycisne. a do Corsair musiałbym jeszcze dokupić radiatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Patrioty KH, lub tansze A-Daty - sprawdzone, dobre kosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie bierz geili z niebieskim radiatorem jak do oc, kingstonów też nie bierz bo to jest 0 oc, bierz corsairy, patrioty albo a-daty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 jak dla mnie to patrioty.. sam je niedawno kupilem i robia te 500mhz ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja bym wziął patrioty :) sam się do nich przymierzam :) tylko jak jakiś zastrzyk kasy będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasuzu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jak dla mnie to patrioty.. sam je niedawno kupilem i robia te 500mhz ;) pozdro Mysle ze Patrioty bedą dobrym wyborem.. dzieki za pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...