BoGuS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wiem, że to pytanko było maglowane wiele razy ale jak zacząłem szukać to troszke tego za dużo, a i tak niczego konkretnego nie znalazłem. Aby odblokować mnożnik trzeba połączyć wszystkie mostki L1 razem czy kazdy mostek oddzielnie? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7964 do takich podstawowych rzeczy to polecam najpierw przejrzec forum faq pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wszystkie L1 ;p polecam faq tak jak kolega... ;) qrde dlaczego moj TB sie tak do bani kreci ;( max co z niego wyciągne to coś ok 1050 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wszystkie L1 - każdy osobno :D Bierzesz ołóweczek 2B i malujesz. Jak będziesz miał szczęście to odblokujesz wszystkie od razu (ja do dziś nie mam odblokowanych mnożników pon. x9 ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGuS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No to ładnie narobiłem połączyłem wszystkie razem i od tej chwili mogłem zmienić mnożnik i komp się włączał, ale i tak go wykrywało jako Athlon 1ghz ciekawe czy niczego nie zwaliłem ale zaraz poprawie i sprawdze czy to działa. THX za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGuS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Dobra wszystko działa zmieniam mnożnik np. 8,5 x 133mhz (1130mhz) wtedy wszystko jest jeszcze OK. To mówie sprobuje troszke lepiej ustawiłem 9 x 133MHz, włącza się Windows, a tutaj mi wyskakuje brak pliku systemowego lub jest uszkodzony i z 10 nazw plików. To samo było w Windzie 98 i xp. Czemu tak jest co mam zrobi, aby to działało??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jezu, ludzie, to wszystko bylo miliony razy opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...