fenriz Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam Mam problem z monitorem LCD sony sdm s74es 17'. Otóż raz na pewien czas zdarza się, że monitor po prostu gaśnie. Świeci się zielona lampka , ale obrazu nie ma. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu monitora obraz pojawia się przez chwilę, po czym ponownie staje się całkowicie czarny ;// Spotkał się ktoś z takim problemem ? Koles ze sklepu, w którym to kupowałem poradził mi skontaktowanie się z serwisem Sony. Problem pojawił się kilka dni temu, a monitora używam od VIII 2005. Zmiana sterowników nic nie pomogła ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 To idź do tego kolesia ze sklepu i mu go oddaj na gwarancje monitor wygląda na uszkodzony zobacz też u kolegi na kompie czy problem będzie nadal występował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mialem kiedys taki problem z moim soniaczem. To nie byl monitor, to byla karta graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A dlaczego karta graficzna(moja to Asus Radeon 9250) może takie cuda wyprawiac ?? Ja wogóle nie poddawałem jej, ani nie poddaję żadnemu overclockingowi.Służyła dobrze przez cały rok, w tym kilka miesięcy z moim LCD. Czy gwarancja obejmuje taki rodzaj uszkodzenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Idź do kolegi i podłącz swój monitor jak problem będzie taki sam jak uciebie to wina leży po stronie LCD wtedy oddaj go na gwarancje,natomiast jeżeli będzie wszystko wporządku u twojego kumpla to pożycz od kogoś grafe i włóż do swojego kompa.Chyba wszystko masz już dostatecznie wyjaśnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 rozwiazal sie problem ??? bo mam taki sam z nowym sprzetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...