Pacyfic Bruce Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 PŁYTA GLOWNA DLA RAM DDR 400MHz MA NAPIECIE 2,5V UPATRZYLEM SOBIE Corsair TwinX DDR 2x512MB 400MHz C2 platinum Z TYM ZE ONE MAJA NAPIECIA 2,6V I MOJE PYTANIE: CZY TE ROZNICE NAPIEC BEDA ZE SOBA KOLIDOWAC, CZY PAMIECI BEDA DZIALAC POPRAWNIE I W KONCU JESLI NIE TO CO KUPIC DO 600 ZL POD TEN ZESTAW Z SUBSKRYPCJI. cO KUPIC? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie pisz drukowanymi literami, a płyta powinna mieć możliwość zmiany napięcia dla ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 W biosie mam mozliwosc podwyzszenia napiecia o max +0,6V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Fajnie ze ktos odisuje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 mam te corsairy 2 dni i juz zwracam fajnie smigaja na ustawieniach swoich 2-3-3-6-1T ale nie licz na OC twoja decyzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...