Badziewi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam problem ma tą drukarke i zainstalowalem nowy czarny tusz wszystko poszlo ok ale jak chce cos wydrukowac to nie drukuje na czarno kolory sie drukują okej Plissssss pomozcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Miałem to samo z tą samą drukarką. Zrób mu czyszczenie głowicy czy jak to się tam nazywa. Po pierwszym czyszczeniu zrób test dysz albo wydrukuj np czarny kwadrat. Jak nadal nie bedzie drukowac albo bedzie drukowala krzywo to powtórz czyszczenie głowic. U mnie pomogło i śmigało wszystko po dwukrotnym przeczyszczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 też ma coś w tym stylu.... tylko żę mi wyświetla że pojemnik z czarnym tuszem jest zle zamontowany czy cos takiego... i nie chce drukowac na czarno... kolor leci ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...