wheelerfan Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Tyle, że to dość daleko, blisko Pienin do Bieszczad daleko. Vrbov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 kamilo23 Antar1us wheelerfan dzieki za informacje postaram sie skontaktować i zorientować jak to wszystko wygląda cenowo i wogle . Super było by spróbować to zawsze nowa szansa . Jesli tylko bedzie to możliwe to skorzysta Damus lecz wszystko bedzie zależało od kosztów . Musze kupić komputer bo ten juz odmawia mi posłuszeństwa więcej jest w naprawie niz w domu a Pan ktry zawsze go robi mówi że jego czas jest już policzony. A mnie to przeraża. Jestem jednak dobrej myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Panowie, zbierzmy kase lub czesci na jakis komputer dla Pani ilony ! Ja sie moge podjac zlozenie i wyslania. Sam moge cos wyskrobac ! Czekam na Wasz odzew ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja mam do załatwienia jakiegoś starego grata, ale wątpie by się przydał. Jutro zapytam się dokładnie co w nim jest. Może jakieś części się przydadzą ;) Aha, Ilona - strona już się smarzy :) Obecnie jesteśmy na etapie wklepywania informacji które podesłałaś mi via poczta polska ;) Zrezygnowaliśmy ze skanowania tego, bo jakość była okropna. Ja szybko piszę więc nie ma z tym problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Antar1us Dziękuje za pomysł i inicjatywe złozenia mi komputera była bym szalenie wdzięczna i zobowiazana . Przy komputerze spędzam godziny bo tylko w taki sposób mogie dotrzeć do ludzi i znajśc pieniadze na rehabilitację . BLANTMEN Ciesze sie że juz cos sie robi to wspaniała wiadomosć jednak porozumienie podpisane z Fundacja lepiej jak było by skopiowane bo wiesz że chodzi głównie o to by było to wszystko wiarygodne by nikt nie musiał mieć watpliwośći . Czekam na pogode by narobić kilka ciekawych zdjęć i ci przesłać ale ciagle leje. Dzięki że podjołes sie robienia tej stronki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ważniejsze dokumenty owszem są zeskanowane :) Chodziło mi o teksty z gazet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 BLANTMEN A to rewelacja wkońcu ja nie będe Ciebie uczyła pozostawiłam wszystko w twoich rękach . I wiem że bedzie super. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Odnośnie sprzętu komputerowego - to jakiś stary grat, który niezbyt się nadaje do użytku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 BLANTMEN Sprzęt byle działał poprawnie . Mój juz działa jak chce hihihi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Moge zagwarantowac zakup dysku twardego, napedu cd i obudowy - tyle moge zrobic na dzien dzisiejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 BLANTMEN Sprzęt byle działał poprawnie . Mój juz działa jak chce hihihi. No poprawnie to on chyba by nie działał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaczne od tego, że temat odwiedzałem kilka razy ale dopiero teraz zauważyłem skąd jesteś Ilono :blink: Mieszkam w Chojniach więc mam zaledwie jakieś hmm 30km do Łęga. :blink: Jeśli byłby potrzebny monitor (samsung 17") to mogę go dostarczyć bez wiekszego problemu. Może uda mi się zorganizować również inny sprzęt. :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Antar1us , Grzechu Jestescie wspaniali .Tak jestem z łęga i to blisko Chonic ja nawet dzis byłam w Chojnicach zawoziłam wniosek na wózek byłam w redakcji . Bo pewno jak jesteś z Choknic to pewno nie raz widziałes młodego w gazecie w Dzienniku bałtyckim w Czasie cjojnic czy Pomorskiej . Bardzo często o nim pisza nawet chca zorganizować jakis koncert ale nie mówie by nie zapeszyć . Zapraszam cie więc byś nas odwiedził . Jak sam mówisz jest to niedaleko. Pozdrawiam ILONA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No chłopaki - do dzieła :) http://allegro.pl/my_page.php?uid=4369771 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Niezła strona Blantmen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Szykuje się też nowa strona z informacjami o Damianie. W przyszłym tygodniu powinna być gotowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Stronka na allegro jest extra . Teraz tylko rozkrecić aukcje i pełnia szczęścia . Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Kochani nareszcie ruszyła aukcja charytatywna na rzecz Damianka http://allegro.pl/my_page.php?uid=4369771 Proszę wszystkich o udział . Każda złotówka się liczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Dobra. Stona gotowa. Trochę to trwało :P http://damianek.ovh.org/ Myślę aby dodać tam jeszcze system newsów, w ktróym Ilona mogła by sama dopisywać jakieś ciekawostki albo coś. No i linki zostaną zmienione na buttony, ale to też w późniejszym czasie, gdyż inne rzeczy gonią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona-lackowska Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam zapraszam do wziecia udziału w aukcji na rzecz Damianka można we wspaniały sposób pomóc Damiankowi za co z całego serca dziękuje to dla niego wielka szansa . http://allegro.pl/my_page.php?uid=4369771 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) mój imiennik ;) biedny chłopak :( ... gdy tylko dostanę wypłatę troszkę pieniążków wpłace Edytowane 1 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WildWolf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ode mnie już poszła sumka, mała ale zawsze. Biedny chłopak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Specjalnie przy kasie nie jestem, ale skoro każda złotówka się liczy, to coś tam poszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ostatnie logowanie Pani Ilony mialo miejsce 2 lata temu... no ale licza sie checi novy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) xD no ale przynajmniej miałeś dobrą chęć B-) Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 no ale przynajmniej miałeś dobrą chęć B-)No ale o co wam chodzi? Strona internetowa z 1 posta tego tematu nadal istnieje, więc problem jest nadal aktualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...