modding16 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 mam kompa: Procek Celeron 700MHz, 256MB Ram, Grafika Nvidia Alladin TNT2 16MB, Płyta Główna: PCChips M754LMR. Nie wiem czy jak podłącze do niego głośniki i zamontuje karte dźwiękową: Creative Sound Blaster Live 24 bit, to czy komputer bedzie mi sie mulił. Pytalem kolesia to powiedzial ze tak. pomozcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zmień znajomych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zmień znajomych. Gratuluje rzeczowej odpowiedzi :? Do autora tematu: nie komputer nie bedzie mulil, pod jednym warunkiem - nie bedziesz korzystal z EAX. Live 24bit nie ma wlasnego procesora i wszelkie obliczenia EAX wykonuje glowny procesor komputera. Jak nietrudno sie domyslic, na Twoim sprzecie moze to juz byc dosc widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Poprzez moją odpowiedź chcialem powiedzieć, że wymiana karty muzycznej nie moze wpłynąc negatywnie na prace komputera o ile tak jak napisał costi nie będiesz używał eaxu. A pisząc ją myślałem, że ludzie zrozumią. No trudno. Poprawie się:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 siema ja mam osprzęt podobny do ciebie z tym ze P3 630 gf2 400MX , SBA2 Oem, i zestaw t6060 ale ramu mam mniej bo 128 MB:/ nic mi nie muli !!! twoj znajomy cie troszeczke sklamal !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modding16 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dzieki za rade. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) witam, dorzuce swoje 2 grosze, na starym kompie ( pentium III 733, 256 MB ram ) po zamontowaniu SB Audigy 2 ZS z odtwarzaniem muzyki nie było problemu, filmy w divix dało się oglądać ale niestety przy filmach dvd obraz sie przycinał - procesor był obciążony w 100 procentach. W tym samym kompie na poprzedniej karcie SB 128 problemów z odtwarzaniem dvd nie było. Pozdrooffka PS: a Audigy dekoduje sprzętowo więc teoretycznie nie powinno obciążać procka :) Edytowane 10 Stycznia 2006 przez baq4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...