QbaS Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam im wiecej szukam na forum tym mam wiekszy metlik w glowie praca naukowa zmusila mnie do zakupu kompa przenosnego mam na ten cel ok 1000zl zastanawiam sie co bedzie lepszym rozwiazaniem jakis P!!! 800Mhz czy Celeron 1GHz a moze jakis AMD - jak sie ich proce sprawuja w mobilnych kompach? pamieci mysle ze 256Mb starczy czy grafiki mobilne nadaja sie do jakis animacji 3d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dziekuje bardzo za ogromna zainteresowanie wiec moze podam wiecej danych laptop w cenie ok 1000zl procesor >800MHz dysk 10 - 20Gb pamieci 128 - 256Mb Komp bedzie wykorzystywany głownie jako maszyna do pisania, ale takze do sluchania muzyki (jak sprawuja sie karty dzwiekowe?), do ogladania filmow oraz czasami do gier (heroes 3, Baldurs Gate, Unreal Tournament - jesli ruszy (na co zwracac uwage w mobilnych kartach graficznych)) czy roznica miaedzy celereonem a P!!! jest tak duza jak w stacjonarnych kompach (oczywiscie zakladajac ze to nie celek tualatin) jak amd 800 - 1000 MHZ sprawowal sie w mobilnych kompach i czy roznica duron - athlon tez jest tak sladowa jak w kompach stacjonarnych czy mobilny athlon tez jest wydajniejszy od p!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Najlepszym rozwiazaniem bedzie P3. Athlon ma duzy pobor mocy i szybciej bedzie zzeral baterie. Upewnij sie ze w kupowanym laptopie bateria jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kup IBMa z serii T z prockiem 800-900 MHz... Bedziesz zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...