Lucki^ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 elo Ja wraz z adminami sieci mamy duzy problem: Co do jakości łącza, to jest ono stale monitorowane i parametry transferowe nie odbiegają od normy, nadal jednak szukamy przyczyn problemów z grami. Wiecie może co może być przyczyną złych warunków w grach? z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 złe warunki? o co ci chodzi? lagi, chodzenie skokami czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucki^ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ping i loss skacze ping do 500 a loss do 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jeżeli takie pingi i loss u ciebie to może być konfiguracja. a jeżeli takie pingi i taki loss z serwera twojej sieci do serwera gier to winny jest dostawca neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucki^ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 u mnie raczej wszystko gra bo mialem przed tym łączem inne i nie mialem kłopotów z pingami i lossami. Jeżeli wina jest dostawcy internetu to powiedzcie gdzie ona moze byc bo admini chcą to naprawic lecz nie wiedzą co jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 napisz dokladniej jakie masz/macie łącze, jak zorganizowana jest sieć, na czym działa serwer, itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) tak na marginesie to moze twoj ISP by sie odezwal? jesli placisz za neta :P Edytowane 8 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucki^ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Łącze mam 20 kb/s lecz przy sciaganiu mam od 24 do 30. Siec nie wiem na czym stoi ale jest dość duża - www.punkt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) to że masz słabe pingi i loss to tylko wina dostawcy- najprawdopodobnej dostawca ma słabo skąfigurowany sprzęt. Masz internet dostarczany kabelkiem czy bezprzewodowo? Edytowane 9 Stycznia 2006 przez tomii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 20KBps = 20x1024 bps ( bity a bajty ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucki^ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 internet mam dostarczany przez kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 1. Jaki masz ping np. do onetu 2. Jaki masz upload łacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucki^ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 128 kb/s upload ping do onetu jest rózny (zalezy od godziny ;[ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...