RRcorniche Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Potrzebuje jakiegos dobrego LCD 19". Gdzies czytalem, ze tunery TV zle dzialaja z LCD. Poki, co mam monitor CRT + averTV. Nie mam za duzo miejsca na 2 rzeczy stad takie 2w1 byloby idealne. Ciekawi mnie najbardziej jakosc obrazu takiego lcd/tv. Moze jakies testy w necie, albo autopsja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_tmw Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 search.... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=173668 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tunery Tv źle działa z lcd tzn :>? Bo ja mam tuner tv w kompie i doskonale działa z moim lcd monitorem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...