michail14 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam mam problem z podłączeniem zasilania ( power i reset) do płyty głównej BIZ1A Ver.1.1A Dajcie konkretny opis co i gdzie podłączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 znajdz manula do niej nei ebdzie problemu, pozatym na laminacie plyty kolo pinow powinien byc nadrukowany nadruk typu power switch / rst do resetu... pozatym co ci szkodzi poprobowac? wkoncu znajdziesz to co potrzebujesz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail14 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) aaa właśnie na płycie jest nadruk ale ja sie tam zadużo nieznam :) pisze tak : | PE LED | KEY LOCK | SPK | | RESET | H LED | SMI | SMI LED | Edytowane 7 Stycznia 2006 przez michail14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no to reset do reset a power pewnie do SMI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail14 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) :) a nie zjara mi sie coś jak źle podłącze ?? Edytowane 7 Stycznia 2006 przez michail14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail14 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 NARESZCIE DO TEGO DOSZŁEM :) I CHCIAŁEM DODAĆ ŻE POWER SIE PODŁANCZA DO OSOBNEGO A NIE DO "SMI" POZDRAWIAM JAK COŚ CHCECIE WIEDZIEĆ PYTAJCIE OPANOWAŁEM TA PŁYTE DO PERFEKCJI :Pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedka Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 NARESZCIE DO TEGO DOSZŁEM :) I CHCIAŁEM DODAĆ ŻE POWER SIE PODŁANCZA DO OSOBNEGO A NIE DO "SMI" POZDRAWIAM JAK COŚ CHCECIE WIEDZIEĆ PYTAJCIE OPANOWAŁEM TA PŁYTE DO PERFEKCJI :Pp Czy mogę wiedzieć gdzie się podłącza power? Mam tą samą płytę i ten sam problem. Składam kompa do przedszkola miejskiego i nie mogę uruchomić płyty. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czy to dla was az taki problem zeby sobie sciagnac instrukcje do plyty?! http://www.elhvb.com/mobokive/Archive/Proc...nuals/biz1a.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...