grzesj Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Kupiłem płyte gł. Epoxa 9NPA7I oparta na nF4 i slocie 939, do tego wrzucilem Amd Winchester 3000. Za Chiny nie moge podkrecic proca bo w biosie mam maxymalny mnoznik 9. Natomiast FSB moge krecic ile chce co Mhz. No i nawet 9*200 daje 1800 Mhz, czyli tyle co ma proc. Dlaczego tak sie dzieje, czyzby cos bylo zablokowane??? :huh: PS. Czy mozecie mi podac rowniez najwydajniesze ustawienie biosu? Mam 2*512 DDR 400 w dualu CL 2,5. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez grzesj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jakaś plaga chyba ... poczytaj bo Ty zielony jestes, nawet ni wiesz ze A64 ma zablokowany mnożnik w góre ... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108869 i tak cie skasuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesj Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 No jestem zielony. Ale dzieki... Niech kasuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...