rafal_gz Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Nie mogę podłączyć się do TV za pomocą S-VIDEO. Nie wykrywa mi podłaczenia do telewizora. Sterowniki do karty graficznej mam ściągnięte ze strony HP. Mam w systemie jeszcze kilka urządzeń których nie jestem pewien jak je zainstalować. Ma ktoś może doświadczenia w tej dziedzinie?? Niezainsotalowane urządzenia w systemie to Kontroler magazynu zapasowego Kontroler Pci simple comunications Modem PCI PCI Device Edytowane 7 Stycznia 2006 przez rafal_gz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witka Co do TV to polecam artykul: http://benchmark.pl/artykuly/porady/jak_us...V/strona-1.html Ja zainstalowalem wszystkie sterowniki oprucz modemu i wszystko gra. W niezainstalowanych widzi mi tylko modem pci. Możliwe ze nie zainstalowałes sterow do obslugi kart pamieci SD. Jezeli chcesz to moge wysac ci screena z urzadzeniami jakie mam zainstalowane. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witka Co do TV to polecam artykul: http://benchmark.pl/artykuly/porady/jak_us...V/strona-1.html Ja zainstalowalem wszystkie sterowniki oprucz modemu i wszystko gra. W niezainstalowanych widzi mi tylko modem pci. Możliwe ze nie zainstalowałes sterow do obslugi kart pamieci SD. Jezeli chcesz to moge wysac ci screena z urzadzeniami jakie mam zainstalowane. Pozdro Wyślij proszę, cały czas mam niezainstalowane jedno urządzenie PCI Device - przypuszczam, że to może mieć związek z moim problemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Spróbuj zainstalować Omegi najnowsze NA sterowniki HP oryginalne. (ale tylko Omegi,catalysty raczej nie pójdą..) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Prosze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Motofan - próbowałem ze sterownikami Omegi - nie pomaga - wezmę go jutro do pracy to popróbujemy :))) Pomimo zainstalowania wszystkiego (łacznie z updatem biosu) nadal mam jedno urządzenie PCI Device niezainstalowane, przypuszczam że to jest klucz do wszystkiego :) - coś musi być z tym PCI expressem, chociaż sterowniki od chipsetu zainstalowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Być może jest to kwestia kabla... - stacjonarny komp z kartą graficzną ATI działa mi na kablu który mam, ale może do lapka potrzebny jest inny?? Drugi problem który się pojawił to po aktualizacji biosu pobranego ze strony HP ( HPQFlash for HP Notebook System BIOS (68DTV) - Windows-Based ) nie działa mi duża część przycisków funkcyjnych (FN + przycisk). Wie ktoś może skąd wziąć oryginalny/działający BIOS??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A czy przypadkiem to niezainstalowane urządzenie to nie jest obsługa klawiszy funkcyjnych? W większości notebooków (jeśli nie we wszystkich) hotkeye pokazywane są w menedżerze urządzeń jako nieznane urządzenie. Jeżeli chodzi o wyjście tv to niewiele pomogę ale raczej nie będzie to wina kabla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dzięki uprzejmości sprzedawców ze sklepu gdzie kupowałem Notka mam całą płytę ze sterownikami, taką jaka jest dołączana do droższej wersji. Po zainstalowaniu działa mi wszystko....oprócz TV-OUTa :))) :mur: Jaki musi być kabelek (porządny) na którm to powinno działać?? Proszę ew. o jakies linki np. do aukcji, bo ja już się pogubiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wprowadzamy zasade 1laptop=1temat. Reszte dyskusji prosze prowadzic w temaci o Nx8220. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...