pho Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Jakie mamy hobby oprócz naszych komputerków!? Ja mam Chemia(bo mozna sobie cos fajnie wysadzic i ciekawe substancje mozna zrobic np.cyjanek :twisted2:) wedkarstwo(moge sobie odpoczac po calym tygodniu) koszykowka(trzeba troche pograc dla formy) Siłka(zeby fajnie wygladac i miec troche sily :D ) A wy jakie macie Hobby!? Pozdro. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 muzyka, lubię se czasem (czyt. cały czas) posłuchać dobrego rocka. Oczywiście z xmms'a lub winampa jak jestem na windzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja sobie czasem slownik ortograficzny czytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wszelakie seriale S-F i tradycyjnie Czarny Mysz (bynajmniej nie komputerowy :P)... Książek niestety nie chce się już czytać, bo: drogie, a w bibliotece już dawno wszystko co ciekawe przerobione :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 kulturystyka - to takie moje glowne hobby a pozostale to: dj-ing, naglosnienie, car audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Podrywanie dziewczyn ktore mnie caly czas olewaja :lol2: A na serio to dobra muza (rock i hardrock :P ), czasami jakis fajny film i czytanie (m.in. gazetki tematyczne ale tez dobra ksiazka nie jest zla ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Czytanie ksiażek nawet Encyklopedi PWN oraz różnych słowników z nudów. Poza tym słuchanie muzyki i nauka. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja zajmuje sie tym co mnie zainteresuje i jest godne uwagi : A tak to : Elektronika Radioamatorstwo Mechanika Pirotechnika Chłodnictwo Parametafizyka Pojazy militarne ( jeżdze czołgiem od czasu do czasu) Muza to : techno Rap Dobry rock w wykonaniu Pink Floydów nienawidze HH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 bujanie sie bez celu po osiedlu i picie wódki . plus malowanie figurek do WH fantasy battle [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 muzyka, rower, i jeszcze jedno ale nie do konca legalne wiec nie bede o nim pisal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 dj-ing, troche fotografia, troche silownia (troche przerwy zrobilem), wiedza praktyczna z wielu przedmiotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Czasami trochę powędkuje (tylko w lato, siedzenie na lodzie i marznięcie przez kilka godzin nie widzi mi się :P ), majsterkowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Dobre: film, ksiazka, muzyka, auto, kobieta, fotografia... Jeszcze pewnie wiele, wiele, wiele, ale to mi teraz na myśl przychodzi ;) Moim hobby jest także autko mojego brata: Ford Cougar V6 2.5 ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ...hmmm... Chemia to raczej zawód u mnie, chociaż hobby w sumie też i nie jest to tyko wysadzanie... :rolleyes: ...poza tym modelarstwo, na raazie kartony, powoli szykuję też sprzęt to szkutnictwa w drewnie, Jeżeli ktoś uważa kartony za proste lepienie Małych Modelarzy, to polecam zajrzeć na kartonwork i w relacjach obejrzeć powstawanie ciężarówki Mack Bulldog... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 numizmatyka a konkretnie Rzym(ki), picie siarkofrutow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 pierwszym i glownym hobby jest motoryzacja, potem kompy, rower i muza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 nurkowanko pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 futbol i cs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Boks,słuchanie muzy gł hh,rozmowa przez gg z koleżankami odziwo na żywo mi to lepiej wychodzi.A i jeszcze moje ulubione hobby ostatnio spanie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Lotnictwo, technika, historia, alkohol, III Rzesza, militaria, sporty motorowe, kobiety, ciężka muzyka i jeszcze trochę tego by było, powiedzmy że to ogólnikowo :] Ps. napewno bym więcej tego wypisała ale mam mała pomroczność :DD Edytowane 7 Stycznia 2006 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zdecydowanie sluchanie muzy tez gl. HH ,Rap.Rowerek. no i czytanie ksiazek. Clive Cussler te sprawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 rowerek,konie, zimą narty, wieczorami jakaś muzyczka zależnie od nastroju i ksiażeczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 muzyka: gra na gitarze (moja 2 połowa - piękniejsza ;) ), słuchanie: hard-core, emo, screamo, metal... książki: fantastyka (PTerry, Tolkien), sensacja (Cussler), horror (King) sport: piłka nożna (czynnie i biernie), rower oprócz tego: matematyka, historia, fizyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Książki (tylko ciekawe), podrywanie dziewczyn (zwykle nieudane), "filozofowanie" :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 numizmatyka, snowboard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Broń pancerna - II wojna światowa :twisted: Zna ktoś może jakieś stronki o tej tematyce??? :twisted2: Dzięki z góry, pozdrawiam! Fajnie wiedzieć, co kto lubi :razz: Edytowane 7 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Lotnictwo, technika, historia, alkohol, III Rzesza, militaria, sporty motorowe, kobiety, ciężka muzyka i jeszcze trochę tego by było, powiedzmy że to ogólnikowo :] Ps. napewno bym więcej tego wypisała ale mam mała pomroczność :DD Czy mozesz jasno określić jakiej własciwie jesteś plci? B) p.s. moim hobby jest m.inn. bycie dociekliwą :) Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Blanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 moje hobby - piłka ręczna, modelartwo (modele latające), panienki ;][; w zimie jazda na sankach z górki ;) latem wyjady nad kąpieliska i opalanie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 lubie walic... rower,noga,cs,kobiety xD, muzyka!,pubing,cos sie jescze znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 SIŁOWNIA & SKATEBOARD !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...