tomii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 mam pytanie czy jak wyłącze firewall windowsa to czy nadal bede mógł udostępniać neta poprzez 'kreator windowsa' czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Firewal działa niezaleznie do udostepniania(pomijając wspólną jedną usługe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 a jak sądzicie lepiej wyłączyć tego firewall`a czy zostawić go niech sobie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jak nie masz innego to zostaw włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 mam inny a pozatym chyba nieraz blokuje mi porty emule, mimo że je otwieram na początku sesji. więc go wyłącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a jednak firewall musi być włączony w celu udostępniania neta przez win xp. Znacie jakiś sposób aby to ominąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Idzie jakoś udostępnić neta w win xp przy wyłączonym firewall`u bez doinstalowywania dodatkowych programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...