AceSkubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 panowie zrobiłem zaproszenie na 18stke w powerpoincie. tylko chcialbym wydrokowac 4 na jednej stronie . jak to ustawic bo nigdzie nie moge znalesc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 panowie zrobiłem zaproszenie na 18stke w powerpoincie. tylko chcialbym wydrokowac 4 na jednej stronie . jak to ustawic bo nigdzie nie moge znalesc ? A co to za dyskryminacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hehe dlaczego dyskryminacja ? chodzi o 4 zaproszenia na 1 stronie ? po prostu one ładnie jwygladaja jak sa mniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Lol, chodziło raczej o to panowie :) Spróbuj w Drukuj na dole zmienić ze Slajdy na Materiały informacyjne i ustawić 4. Nie wiem do czego ta opcja służy ale może właśnie do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 IamWeasel miałes racje ;] tylko teraz mam taki problem ze te 4 slajdy na jednej stronie sa za małe :/ i jak zwieksze ustawienia strony to nic nie pomaga :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Moze po prostu zapisz slajd jako obrazek i drukuj w programie graficznym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...