wołek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) dlaczego gdy skanuje dysk systemowy Nod informuje mnie ze dostep zabroniony,a jesli tam cos siedzi?..... :? mowa nie o całym C: ale pewnie o rejestry itp. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caroos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 dlaczego gdy skanuje dysk systemowy Nod informuje mnie ze dostep zabroniony,a jesli tam cos siedzi?..... :? mowa nie o całym C: ale pewnie o rejestry itp. ten typ tak ma co zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 a dzieki,myślałem ze gdzies trza jeszcze jakąś wajche przestawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...