Skocz do zawartości
DarthNICK

KUPUJE!845MAX BLRv845ULTRA,jak chodza nonameDDR

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje sprzecich(P4,RAM) ,znam sie dosc na tym ale pare rzeczy chcialbym wiedziec:

1jakie sie trafiaja noname DDR256MB glownie ELIXIry ,najwazniejsze czy jest sporo kostek ktore w ogole na 150nie pojda?

2MOBO chetnie bym kupil MSI ULTRA wiem ze to solidna i udana plyta,zupelnie ja zastaapila

845MAX BLR beda tylko ciut drozsza.WLasnie ta nowsza ma tyle bajerow ze zastanawiam sie czy jest rownie dobra co 845ULTRA zachwujac cene poprzednika.Mial ktos z nimi blizszy kontakt i czy tak jak w topowych modelach MSI byly czujniki temp czy w BLR znajde.

3.Jak z tymi chipsetami bo jak widze t 845E do D nic nie daje ,kiedy kolejne z obsluga PC2700

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD.1 Miałem dwa egzemplarze Elixir'ów z różnych źródeł i zarówno jedne jak i drugie spokojnie szły powyżej 160MHz. Ale ktoś pisał na tym forum, że nie zawsze jest tak pięknie. Postaraj się dostać pamięci do testów na 1 dzień. Dajesz kase - jak słąbo chodzą prosisz o inny egzemplarz. Może sprzedawca się zgodzi. Albo niech przetestuje u siebie w sklepie które pamięci chodzą porządnie. Co reszty pytań nie mogę pomóc bo mam MSI, ale na SIS645.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytaniie jest nieco dziwne :nie podoba mi siew dokladnie to o co robi MSI tj co stworzy od razu nowy model pl;yty to ze

845ULTRA to bardzo dobra MOBO wiem ale czy na 845E jest rownie dobrze do o/c nie wiem.

I nurtuje mnie wydajnosc HDD(ICH4)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...