xslimakx Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Witam! Zanim mnie zbluzgacie przeczytajcie do konca i sprobujcie mi pomoc prosze: Po pierwsze poleccie mi prosze jakis sklepik netowy w ktorym kupie irde do pc. Po drugie pomozcie mi skonfigurowac 6310 aby komunikowala sie przez bluetooth (I-tec podpinany do usb) z programami nokia suite i logomenager bo ja za chiny nie moge zmusic tego badziewia zeby po bluetooth dzialalo. NDS twierdzi ze bluetootha nie ma (!!!) logomanager takiej opcji nie ma co jest??? Jak skonfigurowac PC aby korzystal z netu przez GPRS (PLUS GSM) i przez ten nieszczesliwy bluetooth HELP ME please!!!! P.S. wesolych swiat!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 www.telefon.gsm.pl tam jest sklep a w nim to co potrzebujesz a reszty poszukaj na jakis stronach o gsm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 www.fkn.pl www.gsmonline.pl www.ericsson.tap.pl > nie ta firma, ale cos moze trafisz. tam znajdziesz linki do innych stron. ale musisz troszke poszperac sam. powodzenia. a irda zobacz na allegro, tam sprzedaje pare sklepow netowych swoje rzeczy. sam cos w jednym kupilem, podaja linki w aukcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 szukalem na tych stronkach i nic :( sciagnalem nowe PC Suite i tez nie dziala :( POMOZCIE MI JAKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Witam! Zanim mnie zbluzgacie przeczytajcie do konca i sprobujcie mi pomoc prosze: Po pierwsze poleccie mi prosze jakis sklepik netowy w ktorym kupie irde do pc. Po drugie pomozcie mi skonfigurowac 6310 aby komunikowala sie przez bluetooth (I-tec podpinany do usb) z programami nokia suite i logomenager bo ja za chiny nie moge zmusic tego badziewia zeby po bluetooth dzialalo. NDS twierdzi ze bluetootha nie ma (!!!) logomanager takiej opcji nie ma co jest??? Jak skonfigurowac PC aby korzystal z netu przez GPRS (PLUS GSM) i przez ten nieszczesliwy bluetooth HELP ME please!!!! P.S. wesolych swiat!!!! No Widzisz, PlusGSM się wypiął i na stronce nic nie ma. Wejdź ma www.eragsm.pl Wpisz w ich wyszukiwarce "gprs"/Wybierz w zależności od telefonu i OS link/dalej Masz pełne opisy. P.S. Gdybyś miał problem z konfiguracją gprs-a pod win pocketpc 2002 (dot. Palmtopów) to akurat kumam wsio ale w zwykłej windzie tego nie robiłem. powodzenia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...