kulpek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Prosił bym was, o napisanie co uważacie o mojej karcie graficznej. Napiszczie co w niej jest dobre a co złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 na dzisiejsze czasy katra o kant d*** rozbić ;) sam taką i narzekam na nia niemiłosiernie (jak ją kupowałem to byłem totalny noob). głównie z powodu tylko 2 potoków i braku pixelshaderów. i ogólnie niskiej wydajności. ty jeszcze masz wersje SE czyli zaniżone taktowanie i chyba szyna 64 bit - czyli kicha totalna. dobre jest chyba jedynie to że masz tv-out, agp 8x to chwyt marketingowy. różnica między 4x a 8x jest w granicach błędu statystycznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasuch Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Ja jestem (nie?)szczęśliwym posiadaczem Galaxy GeForce 4 Mx440 64mb 8xagp TV 128bit. Agp 8x można sobie do du... ekhm. Moja płyta obsługuje tylko AGP 4x, a zresztą jak wspomniał poprzednik AGP 8x prawie nic nie daje <_< defelautowe ustawienia taktowania to 275 i 332 mhz :? Co ciekawe podniosłem je do 330 i 400 i nadal nie ma artefaktów :blink: Dopiero powyżej tych wartości się pojawiają. W tym przedziale cenowym na rynku używek nie ma chyba lepszej okazji. Radeon 8500 jest zbyt drogi, a 9000 porównywalny. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Lasuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...