GrubyLZ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam mam mozliwosc zamienienia G-F 4 na Radka myslicie ze sie oplaca ?? bez doplaty , zalezy mi na wydajnosci.CO o tym myslicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 TUTAJ powinieneś pytać ! nie bierz w życiu karty 64-bitowej, chyba że ten twój gf też jest 64 bitowy, wtedy powinieneś odczuśc przyrost wydajności. gf - 2 potoki, brak pixel shaderów, 64 mb ram. radek - 4 potoki, pixel shadery, 128 mb ram, ale 64 bit no i tu jest problem, generalnie radek lepszy, ale brałbym go tylko w wersji 128 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no tak moj G-F jest tez 64 bitowy , ale slyszalem ze ten radek to niezly syf i sa znim klopoty , sry za zle umieszczenia posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 jak weźmiesz tego radka to odczeujesz jakiś przyrost wydajności w grach. jak bez dopłaty to bierz. ale lepiej się zastanów czy nie lepiej wziąźć jakiegoś radeona 9550 128/128, możesz go znaleźć za ok. 230-250 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dobra czyli biore , zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze bedzie sie sprawowac , ale chcialbym szybko ja opchnac i cos sobie dokupic nowego , bardziej bym wolal cos z nvidi jakos bardziej przyzwyczjaony jestem do nich ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...