Skocz do zawartości
Bieniol

Jak Zmienić Obrazek W Menustart ?

Rekomendowane odpowiedzi

cze,

fredus Napisano Dzisiaj, 09:33

Wystarczy na niego kilknąć i pojawia ci sie menu wyboru

p.s czym zrobiłes ten pulpit?? Bo zajefajny jest icon_biggrin3.gif

link do tematu o "modding desktopu"

http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1863795

Programik nazywa sie Vista Transformation Pack 3.0,

a oto link do niego

http://www.tcmagazine.info/modules.php?mod...ion=show&id=403

pozdro

Edytowane przez Mateo1988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem to i jedyne co mi sie zmieniło to okna na przeźroczyste i strzałki do ,,cofania,, jak pozmieniac te skórki i takie tam?

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie chodzi oto ze patrzyłem tam i nic nowego nie było poza nowymi tapetami i przezroczystymi oknami :angry:

p.s a moze przy instalacji trzeba było zmienic jakąs opcje bo strasznie duzo ich było i nic nie zmieniałem tylko instalowałem jak leciało

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zainstalowałem jakiegos patcha do xp co nazywa sie uxtheme i tez moge zmieniac sobie na takie skórki, moze nie wygląda jak po vista translation pack ale tez cudo wyszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mateo1988 ale ja nie instalowałem żadnej visty transformation pack tylko uxthemexp i mam takie opcje jak ty (identyczne) :D

no spoko :)

fredus Napisano 8 Sty 2006, 15:15

No własnie chodzi oto ze patrzyłem tam i nic nowego nie było poza nowymi tapetami i przezroczystymi oknami mad.gif

p.s a moze przy instalacji trzeba było zmienic jakąs opcje bo strasznie duzo ich było i nic nie zmieniałem tylko instalowałem jak leciało

poprzednia wiadomosc mialem napisac jako odpowiedz jak instalowalem i co sie zmienilo u mnie B) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi