Bieniol Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam pytanie: jak zmienić ten obrazek w menustart ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A to nie jest obrazek uzytkownika zmieniany w panelu sterowanai w uzytkownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas333 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 poprostu kliknij na niego :) przynajmniej tak dziala bez zadnej systemowej nakladki graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wystarczy na niego kilknąć i pojawia ci sie menu wyboru p.s czym zrobiłes ten pulpit?? Bo zajefajny jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) cze, fredus Napisano Dzisiaj, 09:33 Wystarczy na niego kilknąć i pojawia ci sie menu wyboru p.s czym zrobiłes ten pulpit?? Bo zajefajny jest icon_biggrin3.gif link do tematu o "modding desktopu" http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1863795 Programik nazywa sie Vista Transformation Pack 3.0, a oto link do niego http://www.tcmagazine.info/modules.php?mod...ion=show&id=403 pozdro Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) dziex przyda sie :D p.s a taki program zwalnia kompa? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja nie odczułem żadnego zamulania wszystko chodzi normalnie jak na podstawowym stylu win xp. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Zainstalowałem to i jedyne co mi sie zmieniło to okna na przeźroczyste i strzałki do ,,cofania,, jak pozmieniac te skórki i takie tam? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja polecam do zmainy win winows vistita jest on do pobrania na megapliki.pl bradzo fajnie sys wtedy wyglada;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 fredus wchodzisz w właściwości pulpitu później zakładka wygląd i wybierasz styl jaki ci pasuje i wsio działa a jak chcesz mieć zmienione ikonki to zmieniasz paletę kolorów na 16 bit a później znów na 32 i będzie ok. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) No własnie chodzi oto ze patrzyłem tam i nic nowego nie było poza nowymi tapetami i przezroczystymi oknami :angry: p.s a moze przy instalacji trzeba było zmienic jakąs opcje bo strasznie duzo ich było i nic nie zmieniałem tylko instalowałem jak leciało Edytowane 8 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Dzięki za pomoc ;) Co do wyglądu to Mateo1988 ma racje - Vista Transformation Pack 3.0 takie cudo robi ;) Ja nie zauważyłem, żeby to znacznie obciążyło system ;) --> polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A ja zainstalowałem jakiegos patcha do xp co nazywa sie uxtheme i tez moge zmieniac sobie na takie skórki, moze nie wygląda jak po vista translation pack ale tez cudo wyszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Miałem to juz napsiać 2 dni temu ale net mi zamulal po instalacji Vista Transformation Pack 3.0 dodały mi sie takie opcje: Fredus ja tez instalowałem jak leci bez zmiany jakich kolwiek opcji. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mateo1988 ale ja nie instalowałem żadnej visty transformation pack tylko uxthemexp i mam takie opcje jak ty (identyczne) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mateo1988 ale ja nie instalowałem żadnej visty transformation pack tylko uxthemexp i mam takie opcje jak ty (identyczne) :D no spoko :) fredus Napisano 8 Sty 2006, 15:15 No własnie chodzi oto ze patrzyłem tam i nic nowego nie było poza nowymi tapetami i przezroczystymi oknami mad.gif p.s a moze przy instalacji trzeba było zmienic jakąs opcje bo strasznie duzo ich było i nic nie zmieniałem tylko instalowałem jak leciało poprzednia wiadomosc mialem napisac jako odpowiedz jak instalowalem i co sie zmienilo u mnie B) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ahaaaa.... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...