sap3r Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 W jednym z poprzednich tematów jeden z forumowiczów polecił mi radeona x800gto. Chciałęm sie spytac czy ten: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23388 bedzie dobrym wyborem?? a może inna grafa do 650 złotych? Przepraszam ze tyle pytan zadaje, ale traktuje Was jako specjalistow znajacych sie na rzeczy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haker89x Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) ja bym brał tego :) jest lepsza:P Edytowane 8 Stycznia 2006 przez haker89x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 coś mi sie opis tej grafy (gigabyte) nie zgadza z opisem na stronie producenta... a ten szafirek bardzo ładny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haker89x Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 bierz ta sapphire jest lepsza jesli chodzi o x800gto niz gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) a sprawdzona jest juz w morele.net, brał ktos stamtąd? Skąd tak wielka różnica w cenie??? morele: click komputronik: click Edytowane 8 Stycznia 2006 przez sap3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Po pierwsze nie bierz tego Gigabyta. To jest kastrat z 128 bitową szyną pamięci. Ja chcesz mieć cicho to weś wersję Ultimate. Dasz do tego nawiew na kartę i będzie również chłodniej. Edytowane 8 Stycznia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Oczywiscie ze nie wezme Gigabyte'a :) Ni wiem tylko czemu na stronie komputronika sa zbieżne dane... A po drugie nie wiem jakim cudem dwie identczne karty moga sie az tak roznic ceną (to apropo szafirka z komputronika i morele.net) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Komputronik zawyża i to dużo, wejdź na www.skapiec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 DZieki za pomoc :) Wezme szafirka o ktorym mowił haker89x i lukmek Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...