[Macku] Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam, poszukuję programu który wyszukuje wadliwe linki na stronie, bez konieczności sprawdzania ich własnoręcznie. Mówiąc prościej przypuśćmy, że mam stronę na której są różne linki i chciałbym sprawdzić je jakimś programem które z nich są "martwe (np. błąd 404 itp.)" wiem, że coś takiego istnieje, ale nie potrafie tego znaleźć, może ktoś posiada taki soft ? :wink: pozdro Macku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wiesz nie wiem czy to rozwiąże Twój problem ale w Pajączku (edytor HTML) jest sprawdzanie poprawności URL'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 AM Dead link Bardzo dobry program. Jeśli link nie działa a jest przekierowanie też i o tym poinformuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Macku] Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 AM Dead link Bardzo dobry program. Jeśli link nie działa a jest przekierowanie też i o tym poinformuje. dzięki ! właśnie o taki program mi chodziło :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...