SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 dzisiaj zrobilem test i sprawdzilem jak tam bateria trzyma po 8 miesiacach (ware level mam juz na poziomie 8%) lapek chodzil na 800mhz/0.7volta wi-fi nonstop (p2p) ja klepalem w wordzie pozniej necik (jasnsc LCD na polowe bo wtedy nawet wygodniej pisac). bateria wytrzymala 3 godziny 40 minut. Tyle co na poczatku, tylko ze wtedy kopiowalem przez skretke, no i teraz test robilem na obnizonym napieciu. Wiec wlasciwosci baterii spadly nieznacznie. Co ciekawe wentylator sie nie wlaczyl ani razu podczas calego testu! Dopiero po podlaczeniu zasilania wentylator zaczol cicho szumiec. to tyle :-) U mnie jest podobnie... Po roku wydajnosc baterii spadla minimalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ale_xik Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Panie Chinol i Panie luki , jezeli chodzi o wyjscie s/pdif , ano acer 1694 posiada takie wyjscie i jakims "cudem" zostalo umieszczone w wyjsciu analogowym czyli standardowym wyjsciu na sluchawki badz glosniki :) Pozdrawiam. PS. Recenzja kozak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...