Macio19 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Cze. Zawieszał mi się komp więc pomyślałem, że to wina sys. Po zformatowaniu i zrobieniu nowego wina problem nadal się pojawia. Zainstalowałem tylko sterowniki które są sprawdzone i chcąc utworzyć kopie zapasową próba zakonczyła się niestety zawiechą. Miałem już kiedyś podobny przypadek i właśnie okazały się partycje i wydaje mi się, że i teraz też jest to wina partycji. Testowałem HDDTach, HDDlife Pro, robiłem defragmentację O&O Defrag 8 Professional Enu, scandisc Disk Checker oraz SpeedFan S.M.A.R.T i żaden z tych programow nic nie wykrył, żadnych błędów, uszkodzonych klastrów itp. PS: Najważniejsze rzeczy nagrałem na DVD i dzisiaj jak się uda pójde do kumpla i spod jego systemu zrobie partycje mojego dysku. Ja mam Seagate Baracuda VII 120 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zapodaj SMART to moze znajdzemy cos wiecej niz te programy :wink: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wyczysc MBR - czasami to pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...