mos84 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Do tej pory udostępniałem połączenie jednemu komputerowi. Teraz wsadziłem kolejną sieciówkę i chcę udostępnić neta drugiemu kompowi. Problem jest taki, że w zaawansowanych połączenia głównego muszę wybrać, któremu połęczeniu lokalnemu udostępniać neta. Jak zrobić żeby móc udostępniać obu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 kupic przelacznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 kupic przelacznik dzięki - nie wiem co bym zrobił bez Twojej pomocy.... jest ktos kto wie OCB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jesli nie chcesz nic kupowac to polaczenie mostkowe i juz masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jesli nie chcesz nic kupowac to polaczenie mostkowe i juz masz możesz mi to troszkę przybliżyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) sorka ze linka daje ale zaraz wychodze a poza tym moze tu lepiej wytlumacza niz ja :DDDDd ------------>> http://infojama.pl/sections.php?op=viewarticle&artid=108 Edytowane 9 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dzięki za linka ziomuś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 lub http://stefe75.webpark.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) czy mostkowanie polaczenia sieciowego jest mozliwe na windowsia 98se ? Edytowane 16 Listopada 2006 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 nie, w windowsach 9x/me nie ma takiej opcji, ale taki windows podpiety do polaczenia mostkowego utworzonego pod np. xp bedzie poprawnie pracowal w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...