Serchio Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. W styczniu 2005 roku wpłaciłem sporą kwotę na konto allegro aby móc wystawiać i mieć dodatnie saldo. Po pewnym jednak czasie okazało się, że nicni z pomysłu i całość tej kwoty pozostała na koncie. Pod koniec 2005 roku postanowiłem wypłacić pieniądze, wysłałem wypełniony http://allegro.pl/excess-payment.php. Podałem nr konta bo myślałem, że może będzie szybciej... Po tygodniu napisałem mail, jednak do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnej odpowiedzi, a kwota widniejąca na moim koncie allegro nadal jest taka sama. Czy allegro wogóle wypłaca pieniądze, czy tylko pisze żę wypłaca żeby to ładnie wyglądało? Mam tam ładną sumkę wpłaconą i bardzo mi szkoda stracić te pieniądze, tym bardziej że nic nie sprzedaję na allegro :( Pozdrawiam P>S> Szukałem podobny temat jednak nic nie znalazłem, w temacie Allegro - LOL'e też tego nie pisałem bo to inny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ta na takie pytania odpowiedzi powinienes szukać tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 @FIPA Tam jest że zwracają pieniądze, itd. Ale mi chodzi o to czy oni to robią naprawdę czy tylko na papierze, bo wszystko co jest potrzebne do zwrotu pieniędzy już zrobiłem. link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Moze warto poczekać jeszcze kilka dni? Ewentualnie wysłać maila z przypomnieniem .. sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wyslij maila do nich. Szybko odpowiadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Po tygodniu napisałem mail, jednak do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnej odpowiedzi, a kwota widniejąca na moim koncie allegro nadal jest taka sama. Może czytanie ze zrozumieniem, co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...