Zielek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) JAK Wyłączyć wentylator! (pomyłka w temacie :D ) Jeden z nich doprowadza mnie do obłędu :mur: Jakieś propozycje? :huh: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Zielek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jeden z nich doprowadza mnie do obłędu :mur: Jakieś propozycje? :huh: Coś mało konkretnie :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 po 1 masz kilka zasilaczy? po 2 wyciagnij wtyczke z kontaktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jeśli nie masz z tyłu wyłącznika aby go zdeaktywować to oznacza, że jakiś shit przed potopowy. Jeśli masz to przełącz go z tyłu na poziom 0 to powinno zakończyć twoje męki. Inny sposób, który nie potrzebuje wyłącznika z tyłu to wyciągnięcie kabla z zasilacza lub z listwy. Problem również z głowy. Proszę o dokładniejsze pisanie o co chodzi bo tak nikt ci nie pomoże a możesz tylko zdenerwować innych użytkowników/moderatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 NIEEE CO JA GADAM!!! JAK WYŁĄCZYĆ WENTYLATOR!!! omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wyłączyć wentylator w obudowie czy zasilaczu? W zasilaczu tu musisz go rozebrać i wyciągnąć w tyczke z płytki drukowanej (PCB) lub odlutować te dwa kabelki. W obudowie to jest jeszcze prostrze bo wystarczy wyjąć 3 pinową końcówkę z płyty głównej i po krzyku. Czegoś jeszcze nie wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tylko jak wyłączysz ten wentylator to zasilacz się będzie grzał i chodził niestabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mam jeszcze gwarancje na kompie i wole go nie rozbierać ^_^ może jest jakiś program aby to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 No dobra to gdzie wreście jest ten wentylator? W zasilaczu czy w obudowie. Nadal tego nie wiem. Programowo nie wyłączysz wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 w zasilaczu szkoda, że nie moge programem :'( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 No to bez rozebrania zasilacza nie wyłączysz wentylatora. Choć to nie rozwiązanie wyłączyć wentylator. Należy wymienić go tylko na coś cichego z dobrym przepływem powietrza. Jeśli masz go na gwarancji (zasilacz) to zanieś go do serwisu i poproś o przeczyszczenie wentylatorów lub ich wymiane. Zaznaczam, że jeśli występuje głośna praca wentylatorów to serwis musi je wymienić lub dać nowy zasilacz. Oczywiście nie tyczy się to Codegenów, Feela i ModeComów(chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 też coś tak myślałem, tylko jestem zbyt zajęty aby pójść do serwisu :( może ojciec za mnie pójdzie :D dzięki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Proszę bardzo. Pamiętaj na przyszłość, żeby lepiej opisywać o co się pytasz bo tak trzeba dochodzić o co ci dokładnie chodzi. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...