Skocz do zawartości
AndrzejGdz

Nie Moge Zainstalowac Ster Firmowych Do Radeon 9200se ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Posiadam Windowsa XP karte Radeon 9200 SE 128

Zainstalowane mam sterowniki OMEGI 2.6.71 .

Zastanawia mnie czemu nie moge powrocic do sterownikow ATI ani zainstalowac najnowszych i ATI lub OMEGI.

Czy to tez zalezy od Plyty Glownej albo nie wiem czego ze nie wszystkie stery do Radeona 9200 SE mozna zainstalowac ???

Troszke dziwne ???

Najnowsze Omegi rowniez nie moge zainstalowac i powrocilem do OMEGI 2.6.71.

Instaluje ATI tak ;

usuwam obecnie zainstalowane Omegi potem restart kompa i wgrywam Stery ATI.

Ale niestety jak wgram firmowe ATI to " kolo zegara nie mam ikonki" i jak wejde ekran->wlasciwosci->ustawienia ->zaawansowane-> to nie mam tych zakladek co przy Omedze 2.6.71 typu ekrany,smartgart,nakladka

I pytanko na sam juz koniec ???

Teraz mam stery OMEGI 2.6.71 ale jak wlacza sie jakas gre to w gornym prawym rogu ekranu wyswietlaja sie jakies zmienne liczby typu 12.10.24,7 itp.

Juz kiedys takie cos mialem to jest cos w opcjach chyba karty trzeba odhaczyc ale niestety nie pamietam juz gdzie to robilem.

Pozdrawiam Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdz czy po zainstalowaniu catalystow masz na pulpicie Catalyst Control Center jesli tak to wszelkie ustawienia masz w tej aplikacji, co do tych liczb to chyba chodzi o FPSy mozesz to wylaczy w menu ati tray tools w ustawieniach OSD

Dzieki z tymi "liczbami" sobie poradzilem w Catalyst Control Center w ustawieniach OSD.

Pozdr Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi