Adams_ Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 http://www.tekforums.co.uk:81/posts.php?threadId=13471 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Jezeli to tylko hobby to oki Ale jak koles chce miec 300 fps i tylko po to to zrobil to nie jest normalny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 On się tylko troszke nudził :) a wy mówicie że nienormalny jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 tak w sumie to mi i Piterowi niewiele do takiego sprzetu brakuje, kwestia wysilku pozatym my mamy mniej radiatorow =) niedlugo zamierzam zamiescic zdjatka mojego kompk'a na forum =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Trzeba mu tylko pogratulowac, ma chlopak duzo wolnego czasu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Hmmmm.....co w tym dziwnego? gdzie jest problem? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 a propos bloków, to mi sie te podobają: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 mi tez, chce takiego, ale pewnie mnie nie stac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 mi tez sie podobaja a to cos o nich pisali na moded kompz btw sa jeszcze jakies polskie strony ala moded kompz? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Hmmm peltiery na pamieciach to chyba lekkie zboczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 hłe, u mnie w domu był Vietnam jak usłyszeli że chce założyć chłodzenie wodne :wink: ale sie nie poddam, hy hy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 hłe, u mnie w domu był Vietnam jak usłyszeli że chce założyć chłodzenie wodne :wink: ale sie nie poddam, hy hy :D Dlaczego twój procek się nie chce kręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 No właśnie - czemu? A jak nie chce się kręcić to po co Ci chłodzenie wodne? I ile masz lat że musisz się tłumaczyć z takich rzeczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 o jenu chlopak mial vietnam bo nie wszyscy starzy rozumieja cos takiego jak oc albo wc i odrazu wymyslaja - nie wszyscy maja wyrozumialych rodzicow takich jak coniektorzy (no ja mam - tzn pogadaja pogadaja a ja i tak swoje robie i im przechodzi :P :D ) pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 jak powiedzialem starym, ze bede chlodzil woda, to uznali mnie za zboczenca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 po prostu nie chce wstać na wyższym FSB, a chce WC żeby osiągnąć jak najniższe temperatury (taką mam fantazje :wink) a lat mam 15 i moi rodzice łapią sie za głowe jak otworze obudowe... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 A to wiele zmienia. Ja mam 22 więc nie musiałem tłumaczyć się nawet z tego co możesz obejrzeć w linku w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 widziałem, jestem częstym gościem na moded, gratuluje obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Dzięki dzięki Mi też się podoba. W końcu to prawie jak własne dziecko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...