Katarzynka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Mam pewien problem, poniewaz moj zegarek w windowsie sie spieszy... jak wlacze komputer to jest normalnie ale juz zaraz spieszy sie o kilka minut a w pozniejszym czasie godzin... Mam windowsa xp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Pewnie płyta gł na nforce :> ? Podaj jej dokładny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 asus a7n8x-e deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zainstaluj sobie Atomic Clock Sync http://www.worldtimeserver.com i problem z glowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 mi nie chodzi o to, ze nie wiem ktora godzina (bo to moge sprawdzic gdzie indziej ;p) ale o to, ze musze liczyc sobie dzienny transfer plikow (a sciagam prawie non stop cos i musze znac ilosc sciagnietych danych dziennie) z internetu a to mi bardzo przeszkadza :/ no chyba, ze ktos by mi zaproponowal jakis program ktory by akutualizowal czas co minute ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 nic nie poradzisz pewnie rezonator kwarcowy na plycie jest zwalony albo kondensatory zobacz czy bios jest tez taki szybki ( zegar ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nforce 2 tak ma nie da rady jedynie wymiana płyty gł. Lub program który będzie stale sprawdzał czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 nic nie poradzisz pewnie rezonator kwarcowy na plycie jest zwalony albo kondensatory zobacz czy bios jest tez taki szybki ( zegar ) Wlasnie mi sie wydaje, ze w biosie jest dobrze, poniewaz jak wlacze komputer to czas jest dobry, ale zaraz zaczyna przyspieszac, tak samo jak zainstaluje nowego windowsa to jest przez jakis czas dobrze... Nforce 2 tak ma nie da rady jedynie wymiana płyty gł. Lub program który będzie stale sprawdzał czas. A zna ktos taki programik??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czy wystarczy synchronizacja czasu co 10 min? Jeżeli tak to proszę bardzo: http://www.altrixsoft.com Program niestety nie jest darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 No ale w Windowsie jest cos takiego jak synchronizowanie z czsem z internetu. To nie pomaga?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czy wystarczy synchronizacja czasu co 10 min? Jeżeli tak to proszę bardzo: 1872894[/snapback] No ale w Windowsie jest cos takiego jak synchronizowanie z czsem z internetu. To nie pomaga?? Nie za bardzo bo synchronizacja ta jest co 24 h a pozatym bardzo czesto wystepuja bledy podczas aktualizacji i czas sie nie akutalizuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...