Santi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przynajmnie teraz bedzie mozna wykluczyc zbyt mocno grzejace sie GPU ;) Mam nadzieje, ze po zmianie chlodzenia karta bedzie sie spisywac bez zarzutow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackob Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Hmmm, kropki niestety jak były tak są, ale ani razu mi się nie zresetował, żadnych zaników obrazu (grałem ponad 2 godz w quaka 4), więc chyba chłodzenie pomogło, nie wiem tylko co z tymi kropami robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Hmmm, kropki niestety jak były tak są, ale ani razu mi się nie zresetował, żadnych zaników obrazu (grałem ponad 2 godz w quaka 4), więc chyba chłodzenie pomogło, nie wiem tylko co z tymi kropami robić...Dalej uważam, że karta się kończy tu masz link http://www.mtec.com.pl/index.php do serwisu myślę, że za rozsądne pieniądze Ci ją naprawią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 sciagnij radiatory z pamieci bo rozumiem ze przed tym zabiegiem bylo wszystko ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Być może radiatorki na pamięci które załorzyłes blokują wydostawanie sie ciepła i pamiątki sie gotują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackob Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 przedc kupieniem radiatorów było to samo... własnie dlatego kupiłem radiatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) przedc kupieniem radiatorów było to samo... własnie dlatego kupiłem radiatoryAha, więc niestety karta nie będzie chodzic jak dawniej chyba ze naprawili by ją jacys experci :? Edytowane 14 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...