Vengeance Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 bo wg mojego toku rozumowania to jest to tak przy podkrecaniu malymi ktroczkami np co 5mhz -> artefakty ->zwiecha -> spalenie dlatego tez sie pytam czy jest mozliwosc sobie uszkodzic karte np ze sapli mi sei spali karta mimo ze na poprzednich 5mhz do tylu nie bylo zadnych artefaktow ani zwiechy ??? a moze sa jeszcze jakies inne objawy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Żeby zjarać kartę bez Vmoda to trzeba być zdolnym :lol: :))). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 co do objawów to nie jest powiedziane że najpierw są artefakty a potem zwiecha. np. u mnie od razu przy ustawieniach pamięci na 290 następuje zwiecha, wcześniej nie ma artefaktów. a co do spalenia to jeśli bedziesz podnosił stopniowo i poprzestasz zaraz po pojawieniu się artefaktów, to raczej nic sie nie stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Meteoosh: no nie wiem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 twin czym podkrecasz , bo w tym power stripie nei umiem wlaczyc aby po restarcie wlączal defaultowe ustawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 teraz podkręcam rage3d tweak, ale dobry jest tez radeonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Cytat Żeby zjarać kartę bez Vmoda to trzeba być zdolnym :lol: :))).Spujrz w mój podpis... To wcale nie takie trudne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mi tam sie udało spalić geforca 3 bez vmoda (MSI) Podniosłem pamięci do 550 zapusciłem 3dmarka przeszedl 1 test 2 test przy trzecim tescie zwis i smrod :( co dziwne wczesniej nie bylo zadncyh adekwatow. Szybko wcisnołem reseta komp sie już wiecej nie uruchomił:((( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 bylo juz o tym..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 prokomputer to dziwne bo spaliles podnoszac o 25mhz tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalniemi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja spalilem to co w podpisie :twisted: chodzil tak krecony od 3 miesiecy, w koncu pamiatki nie wytrzymaly :twisted: pojawily sie atrefakty, tak po prostu z dnia na dzien, po wlaczeniu pojawily sie krzaczki juz na pierwszym ekranie :twisted: , ale co sie przejmowac, juz jest w serwisie, bedzie nowa to zaloze radiatory... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ciekawe czy przyjmuja tak saploner karta of korz nic i nie muwisz jak to sie stało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 o jakie 25 mhz?? To byl Msi Geforce 3 Titanium 200 Więc pamięci miał domyślnie na 400 co daje wynik podkręcenia o 150 Mhz !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Cytat o jakie 25 mhz?? To byl Msi Geforce 3 Titanium 200 Więc pamięci miał domyślnie na 400 co daje wynik podkręcenia o 150 Mhz !!!! NO TO LOL ja bym sie bal o tyle podnosic!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Kiedy mam wiedzieć aby poprzestać podkręcac?? Narazie podkręciłem tylo co w podpisie. Co to są te artefakty?? Skąd mam wiedzieć że karta się jebie i ją na default wziąć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 spx myslalem ze to radek 8500le bo by sie zgadzalo :wink: ze o/c z Le do nei LE ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...