Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Koleżanka poprosiła mnie żebym zainstalował jej siostrze Sims'y 2. W tym, że mam problem ponieważ jej siostra ma konto z ograniczeniami i całkowicie zamknięty dostęp do dysku "c" (poprzez zakładke zabezpieczenia). Stworzyłem na dysku "d" specjalny folder do gier ale kiedy włoże płytke nie moge nic zrobić, bo pisze mi, że nie mam uprawnień administratora... Co mam zrobić ? Nie chce udostępniać jej dysku "c", a tym bardziej dawać admina... Ps. Chce to zainstalować na jej profilu (tej siostry), bo gdy gra była zainstalowana na profilu mojej koleżanki, czyli administratora to nie dało się grać z konta z ograniczeniami... Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Kako_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) PKM na execu uruchom jako i tu admin albo inne konto z prawami administratora Edytowane 8 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 PKM na execu uruchom jako i tu admin albo inne konto z prawami administratora Sorry, ale za bardzo nie zrozumiałem. Jakbyś mógł jaśniej napisać byłbym wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) wlazisz na konto ktore ma uruchamiac jakis program szukasz pliku wykonywalnego tutaj--->>>>>> sims2.exe prawy klawisz myszy na ikonce no i dalej jak napisalem wyzej :P Pozdro P.S. ale w niektorych aplikacjach zapis i pliki tymczsowe i inne sa zapisywane na dysku domyslnym czyli C: i tu bedzie problem wiec trzeba zmienic uprawnienia usera do zapisu i usowania plikow w konkretnym katalogu ( folderze ) ale nie znam gry musisz sam poszukac Edytowane 9 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...