Skocz do zawartości
Kako_

Instalacja Gry Na Końcie Z Ograniczeniami... Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Koleżanka poprosiła mnie żebym zainstalował jej siostrze Sims'y 2. W tym, że mam problem ponieważ jej siostra ma konto z ograniczeniami i całkowicie zamknięty dostęp do dysku "c" (poprzez zakładke zabezpieczenia). Stworzyłem na dysku "d" specjalny folder do gier ale kiedy włoże płytke nie moge nic zrobić, bo pisze mi, że nie mam uprawnień administratora... Co mam zrobić ? Nie chce udostępniać jej dysku "c", a tym bardziej dawać admina...

Ps. Chce to zainstalować na jej profilu (tej siostry), bo gdy gra była zainstalowana na profilu mojej koleżanki, czyli administratora to nie dało się grać z konta z ograniczeniami...

Edytowane przez Kako_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlazisz na konto ktore ma uruchamiac jakis program

szukasz pliku wykonywalnego tutaj--->>>>>> sims2.exe

prawy klawisz myszy na ikonce no i dalej jak napisalem wyzej :P

Pozdro

P.S. ale w niektorych aplikacjach zapis i pliki tymczsowe i inne sa zapisywane na dysku domyslnym czyli C:

i tu bedzie problem wiec trzeba zmienic uprawnienia usera do zapisu i usowania plikow w konkretnym katalogu ( folderze ) ale nie znam gry musisz sam poszukac

Edytowane przez avecezary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi