sling Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Zainstalowałem Mandrake 7.2 i przy próbie odpalania systemu, gdy dochodzi do linijki Partition Check, hda - pojawia się kursor, po czym następuje zwiecha i system dalej się nie odpala. Próbowałem na innym dysku i dalej to samo, Mandriva Mini też się zawiesza na tym etapie. Co jest źle?? Jak to zrobić, aby system się odpalał?? Dysk jest podzielony tak, pierwsza patycja - NTFS - 30GB - Win XP druga partycja - Ext3 - mount - 300MB trzecia partycja - Swap - 300MB czwarta - Ext3 - home - 7,6GB piąta - NTFS - 200GB - Win XP Edytowane 8 Stycznia 2006 przez sling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mozlwie ze partycja nie jest linuxowa (chodzi mi o /). moze zamiast ext2/ext3 masz tam jakis fat32/ntfs albo jakis xfs/reiserfs itp....skoro to mandrake7.2 to pewnoie nawet ext3 to bedzie problem (tak mi sie wydaje chociaz moze i nie). wogole napisz cos wiecej ile masz partycji ile systemow na dysku itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...