jkotor Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 No pewno! Nie zauważyłeś cudzysłowia? Dobrze, zostawmy cudzysłowy w spokoju. Czekam aż napiszesz coś z czym można podyskutować, mam na myśli JEDEN porządny argument za tym co pisałaś we wcześniejszych postach. Bo na razie takich brak, albo są baaaaardzo wątłe. Już nic nie napiszę w tym temacie jeśli Twoje posty będą dotyczyły tylko czepiania się innych i będą omijały meritum (skoro tak lubisz to słowo)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 To się nam blanka wypaliła i już nie wali kloców bez sensu na pół strony... Rozumiem, dyskusje... Ok... Ale konstruktywną, a nie jak to mamy w jej wydaniu... Czepianie się słówek, literówek, pomyłek wynikających z emocjonalnego podejścia do sprawy itd. to nie jest dyskusja blanko. To zwykłe znęcanie się na rozmówcy. Reasumując Czekam aż napiszesz coś z czym można podyskutować, mam na myśli JEDEN porządny argument za tym co pisałaś we wcześniejszych postach. Bo na razie takich brak, albo są baaaaardzo wątłe. Już nic nie napiszę w tym temacie jeśli Twoje posty będą dotyczyły tylko czepiania się innych i będą omijały meritum (skoro tak lubisz to słowo)... Zgadzam się z powyższym i żeby nie było całkiem OT JERRY OWSIAK KEEP UP THE GOOD WORK!! YEAH!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ze tez chce sie Wam jeszcze odpisywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) skończmy ten temat , wośp jest pozytywne i juz a dlaczego to każdy wie , a Blanka to zwykły troll .amen na labie jej nie chca to do nasz przyszła Edytowane 12 Stycznia 2006 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 skończmy ten temat , wośp jest pozytywne i juz a dlaczego to każdy wie , a Blanka to zwykły troll .amen na labie jej nie chca to do nasz przyszła Jesteś bezczelny kłamczuch ( i troll, skoro tak lubisz to słowo) , bo z laba odeszłam sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jako,że Blanka przeszła do historii uzytkowników Tweak'a, temat otwieram. Mam nadzieję,że OT więcej nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 niektórzy winią owsiaka że bieże sobie jakiś procent z tej akcji, mnie to nie obchodzi, niech se bierze znam kilka osób które zbierają kase do tych skarbonek i każdy zabiera sobie para(naście) dych dla siebie, pomyślcie sobie ile osób tak naprawde zbiera pieniądzie i całość idzie organizacje i ile kasy zebrała by organizacja jak żaden "wolontariusz" nie brał by nic dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Hmm Tomahawk myślałem nad tym i to głęboko :). Echh w sumie WOŚP robi wiele dobrego i za to im chwała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jako,że Blanka przeszła do historii uzytkowników Tweak'a, temat otwieram. Mam nadzieję,że OT więcej nie będzie. Heh, przeszła do historii. Trzeba zacząć obserwować forum frazira, może teraz tam się pojawi. BTW- wieki całe tu nie byłam! Żeby nie było, że ot: Cały ten zryw Owsiaka więcej robi dla zjednoczenia się ludzi we wspólnym czynie, chęci pomocy niż inne instytucje charytatywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Spokojnie że tak, Owsiak więcej zrobi w tej akcji niż inni przez cały rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...