Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Hello. Wie ktoś jak podkręcić tegoż wymiatacza :P próbowałme chyba wszystkiego i nic. Przykładoiwo gdy w PowerStrip zmieniałem częstotliwość procka to po kliknięci Zastosuj, wszystko wracało do starego poziomu. Co to może być :roll: 8O WESOŁYCH ŚWIĄT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a po jaką cholerę chcesz to kręcić? Przecież to Ci nic nie da. Chyba że FPS w windowsie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Dokładnie :D skąd wiedziałeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 nudzi sie w swieta troszke, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 irnlng: Nie a co ?? Ja was nie zrozumiem. Pytam poprostu a wy mi tu z jakimiś dziwnymi textami wyskakujecie. Jak niemacie nic do powiedzenia na ten temat to nie zabierajcie głosu. To tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 irnlng: Nie a co ?? Ja was nie zrozumiem. Pytam poprostu a wy mi tu z jakimiś dziwnymi textami wyskakujecie. Jak niemacie nic do powiedzenia na ten temat to nie zabierajcie głosu. To tyle. Nie denerwuj sie, ja krecilem rive ostatnio. Ze starymi kartami jest taki problem, ze te nowe programy sa juz nie do nich. Musisz poszukac jakis starszych progsow, specjalnie do tej karty. pozdrawiam i sorki, to pod wplywem poprzednikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja się nie denerwuję :lol::lol: A softu nei znalazłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...