malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mam zamiar zakupic opterona 144 BOX pod socket 939 mozecie mi polecic jakies sklepy a i mam pytanie jakies sa typy rdzenia w nim mozliwe tutaj tez bym prosil o rade z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Po pierwsze Opteron z tego co mi wiadomo ma zlacze 940 ktore jest po prostu kompatybilne z 939 i dlatego ludzie polecaja Opterony zamiast A64. A po drugie www.skapiec.pl , to juz bylo miliony razy ( ten adres podawany ), sam osobiscie podalem juz go ok 10 razy... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Po pierwsze Opteron z tego co mi wiadomo ma zlacze 940 ktore jest po prostu kompatybilne z 939 i dlatego ludzie polecaja Opterony zamiast A64. A po drugie www.skapiec.pl , to juz bylo miliony razy ( ten adres podawany ), sam osobiscie podalem juz go ok 10 razy... :|Teraz już są opterony na S939... Są do kupienia na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Opteron pod socket 939 nie jest kompatybilny z tym pod 940 (to sa dwa rozne procesory pod inna podstawke). Mozna je kupic na allegro (ostanio arche wystawial) lub tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a czy optero nz rdzeniem Venus to dobry wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a czy optero nz rdzeniem Venus to dobry wybor Bardzo dobry!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 u arche proce się juz skonczyły. zaostały tylko 2 oemy za 730zł szt. za tyle to mozna dostać boxa u ibiza. jego sklep to pc-shop.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...