g0blin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Poszukuje czegos co wyswietlalo by mi obraz np z magnetowidu lub tunera satelitarnego obraz na monitorze. Mozna dostac tunery tv zewnetrzne z wyjsciem vga ale cena ich to ponad 300 zl (a generalnie tunera nie potzrebuje ..bo mam obraz doprowadzony kablem euro lub chinch). Czy jest jakies urzadzenie co by bylo odpowiednie dla mnie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexicon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Najlepszym wyjściem jest TV, ale domyślam się że chciałbyś coś nagrać, bo samo oglądanie, zresztą tunery mozna kupić już za cenę mniej jak 150 zł. mozna kupić karty bez tunera - nie bardzo wiem co chcesz robić i czy chcesz ominąć np. komputer - też jest taka możliwość .....Lex Edytowane 17 Stycznia 2006 przez lexicon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...