...:::Piter:::... Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mam wodne i skrapla mi sie woda na przewodach jak temu zapobiec? może trzeba coś zrobic z przewodami?............ zaizolować, obłożyc je czym czy cos takiego? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 zaluz na nie otuliny do rur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ta otulina nie będzie mi nagrzewała? i czy ona mi będzie dobrze wciągała tą wode skraplającą się? bo mi asz kapie tak sie owda skrapla że asz kapie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Witam!!!! Sorry że tak się wcinam ale tak się ostatni zastanawiałem do jakiej temperatury schłodzi mi się woda z nagrzewnicą od poloneza. Bo z kumplem gadałem to powiedział że schłodzi mi do temperatury pokojowej 8O . Nie chce mi się w to wierzyć za bardzo. Pozdrawiam Punek P.S. Oczywiście wiatraki będą na całej nagrzewnicy puszczone na 5v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tez mam nagrzewnice od poldka mam ja za oknem z jednym byczym wiatrakiem i mi się schłodziła do temperatury 5 stopni mieżyłem termometrę w zbiorniku uzupełniającym i dlatego mi się szronią przewody bo w domu mam temperature 24 stopnie, a jak masz chłodnice w domu to ci się schłodzi....... nawet będzie cieplej niż w pokoju bo będzie woda nagrzewana od procka, załuż sobie jakiegos dobrego wiatraczka i odrazu będzie lepiej nawet jak stoi w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 i pusć go na 12v bo 5 v. co dużo nie da , ale zawsze coś...... Pozdrawiam......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No tak fajnie ale jak zarzuce wiatraki na 12v(i to bęą prawdopodobnie cztery) no to raczej nie będzie cicho. A chciałem złożyć sobie wydajne i ciche WC. Możecie rzucić jakimś linkiem gdzie można kupić bloki wodne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 To wywal chłodnice za okno wtedy nawet bez wiatraków będzie zajebiście!!! A co do bloków to są niezłe na tej stronce http://chw.siliconvalley.pl/sklep.html#chw drogie ale naprawde dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A jak myślicie z tą otuliną to dobry pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A który z tych blocków byście polecili najbardziej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ej kurde załuż zobie swuj temat i niech ci piszą na twój temat a nie sie wczinasz w mój!!! :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 EASY!!!! Sorawa wariacie! Przecież Berqt Ci odpowiedział. Nie wiem co tak krzyczysz. Jak bym założył nowy temat to zaraz by mie skrzyczeli :( . Chciałem się dowiedzieć który blok jest najlepszy. I znikam z twoich snów. Pozdr Punek Wesołych Świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie jestem wariatem tylko ci napisałem żebyś załozył swój temat, ale jak już kończysz to ok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie jestem wariatem tylko ci napisałem żebyś załozył swój temat, ale jak już kończysz to ok!Ej no kociarstwo dymi do kolegow, a po co ma zakladac nowy temat jak moze i chcial Ciebie zapytac. Panowie panowie coolturuy troche. LOOZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie jestem wariatem tylko ci napisałem żebyś załozył swój temat, ale jak już kończysz to ok!Ej no kociarstwo dymi do kolegow, a po co ma zakladac nowy temat jak moze i chcial Ciebie zapytac. Panowie panowie coolturuy troche. LOOZ :D Pozatym jeszcze polecam : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...