Skocz do zawartości
...:::Piter:::...

Skraplanie wody.......... POMUŻCIE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!!

Sorry że tak się wcinam ale tak się ostatni zastanawiałem do jakiej temperatury schłodzi mi się woda z nagrzewnicą od poloneza. Bo z kumplem gadałem to powiedział że schłodzi mi do temperatury pokojowej 8O . Nie chce mi się w to wierzyć za bardzo.

Pozdrawiam

Punek

P.S. Oczywiście wiatraki będą na całej nagrzewnicy puszczone na 5v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez mam nagrzewnice od poldka mam ja za oknem z jednym byczym wiatrakiem i mi się schłodziła do temperatury 5 stopni mieżyłem termometrę w zbiorniku uzupełniającym i dlatego mi się szronią przewody bo w domu mam temperature 24 stopnie, a jak masz chłodnice w domu to ci się schłodzi....... nawet będzie cieplej niż w pokoju bo będzie woda nagrzewana od procka, załuż sobie jakiegos dobrego wiatraczka i odrazu będzie lepiej nawet jak stoi w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak fajnie ale jak zarzuce wiatraki na 12v(i to bęą prawdopodobnie cztery) no to raczej nie będzie cicho. A chciałem złożyć sobie wydajne i ciche WC. Możecie rzucić jakimś linkiem gdzie można kupić bloki wodne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EASY!!!!

Sorawa wariacie! Przecież Berqt Ci odpowiedział. Nie wiem co tak krzyczysz. Jak bym założył nowy temat to zaraz by mie skrzyczeli :( .

Chciałem się dowiedzieć który blok jest najlepszy. I znikam z twoich snów.

Pozdr

Punek

Wesołych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem wariatem tylko ci napisałem żebyś załozył swój temat, ale jak już kończysz to ok!

Ej no kociarstwo dymi do kolegow, a po co ma zakladac nowy temat jak moze i chcial Ciebie zapytac. Panowie panowie coolturuy troche. LOOZ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem wariatem tylko ci napisałem żebyś załozył swój temat, ale jak już kończysz to ok!

Ej no kociarstwo dymi do kolegow, a po co ma zakladac nowy temat jak moze i chcial Ciebie zapytac. Panowie panowie coolturuy troche. LOOZ :D

Pozatym jeszcze polecam :

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...