pictures Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Witam Jestem szczesliwym posiadaczem procka 1700 xp oraz płyty MSI KT3 Ultra i zastanawiam sie ile z niego moge wycisnąć na maksa i jak to zrobic krok po kroku ( brak doświadczenia - całkowity :( ) Wiem że był dzis taki post ale mówiac szczerz nic mi nie powiedział :( Jesli możecie to prosze podajcie jaki powinienem zakupic do tego radiator Za wsparcje będę wdzięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ile wyciągniesz to zależy w dużym stopniu od tego jaką masz serie procesora. I tu niestety trzeba zdjąć coolera żeby to sprawdzić. Jak już masz serie wejdź tu http://www.overclockers.com/ i tam w cpu database i wybierz swojego procka. I na liście sprawdzasz ile daną serie można podkręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herek Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 co nie znaczy że wyciśniesz siódme poty z niego, zwracaj uwagę na chłodzenie jakiego tam użyli... pzdr. P.S. co do coolera, to zależy ile możesz przeznaczyć waluty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Uważnie czytaj forum przez tydzień i sam dojdziesz do wszystkiego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 przeglądlem overclokers Kto dał xp 2.75 vcore seria Agoia jest git ale inżynieryje lepiej chodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...