juniorcs Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 szukam programu w ktorym muglbym zrobic baze danych a wlsciwie dwie. jedna baza to bylo by to spis czegos z iloscia danych jakis tam produktu a druga to bylo by to ze ktos np. cos kupuje (kiedy, co i ile) i to automatycznie by odejmowalo z tej pierwszej bazy produkty. Wiem ze mozna by bylo to zrobic w i ms acess, ale na sql i php sie nie znam a pakiet office jest za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 W openofice nie ma modulu do baz danych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniorcs Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale mi chodzi o program taki jaki jest w urzedach, magazynach cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 To napisz cos sam w php + mysql ;] Raczej za free takiego programu nie znajdziesz - a jesli znjdziesz, to nie wiem czy zadowoli Cie jego funkcjnalnosc (w sensie ze moze miec az za duzo opcji, lub zbyt mala konfigurowalnosc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...