Skocz do zawartości
mariuszjn

Problem Z "blad Aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam od pewnego czasu dosc denerwujacy i utrudniajacy zycie problem.

Gdy otwieram program BearShare i sciagam albo szukam cos to pojawia mi sie okno z błedem aplikacji nie raz odrazu a nie raz po dluzszej chwili ale po kolejnym uruchomieniu programu juz odrazu mi sie pojawia ten blad

post-130075-1136747000_thumb.jpg

i program zostaje zamkniety ostatnio tez zaczelo mi sie to samo dziac z opera i nie wiem jak mam to naprawic. Pomozcie prosze. :sad:

Edytowane przez mariuszjn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie nie grzebalem ale zauwazylem ze ten blad pojawia sie gdy sciagam wiekszy plik gdy sciagam 1 piosenke mp3 to pojawia sie ten blad i wylacza program ale pozniej moge go ponownie wlaczyc i dalej sciagac. Natomiast gdy sciagam wiekszy plik to juz przy wlaczeniu programu pojawia sie ten blad i nie pozwala sciagac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeinstalowalem sprzet i skanowalem goldmemory nie wykazal zadnych bledow a co do zasilacza to mam firmy rubikon i jest on 300 watowy. A jesli chodzi o kompa to mam procesor 500 mhz pentium 3 karte graficzna geforce 2 32mb dysk 40gb segeat plyte glowna nie wiem:/ a pamieci mam 640 mb sdram samsunga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi