mariuszjn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Witam mam od pewnego czasu dosc denerwujacy i utrudniajacy zycie problem. Gdy otwieram program BearShare i sciagam albo szukam cos to pojawia mi sie okno z błedem aplikacji nie raz odrazu a nie raz po dluzszej chwili ale po kolejnym uruchomieniu programu juz odrazu mi sie pojawia ten blad i program zostaje zamkniety ostatnio tez zaczelo mi sie to samo dziac z opera i nie wiem jak mam to naprawic. Pomozcie prosze. :sad: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez mariuszjn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syntax Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A nie grzebałeś ostatnio w folderze obydwu programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszjn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wlasnie nie grzebalem ale zauwazylem ze ten blad pojawia sie gdy sciagam wiekszy plik gdy sciagam 1 piosenke mp3 to pojawia sie ten blad i wylacza program ale pozniej moge go ponownie wlaczyc i dalej sciagac. Natomiast gdy sciagam wiekszy plik to juz przy wlaczeniu programu pojawia sie ten blad i nie pozwala sciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 spróbuj przeinstalować program. przeskanuj też pamięci programem goldmemory i zobacz czy niewykazuje jakichś błędów. napisz więcej danych dot. twojego sprzętu, i jakiej marki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszjn Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Przeinstalowalem sprzet i skanowalem goldmemory nie wykazal zadnych bledow a co do zasilacza to mam firmy rubikon i jest on 300 watowy. A jesli chodzi o kompa to mam procesor 500 mhz pentium 3 karte graficzna geforce 2 32mb dysk 40gb segeat plyte glowna nie wiem:/ a pamieci mam 640 mb sdram samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...