Boundrose Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie pomyliles samsunga z segate psizac o rzezeniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco82 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 mam nadzieje że te samsungi są ciche i dość dobre, bo innaczej sie załamie :( (zakupiłem az 2 takie dyski) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie pomyliles samsunga z segate psizac o rzezeniu ? nie moj rzezi, kolegi rzezi, innym userom na tłiku równiez-wystaczy poszukac w odpowiednim topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco82 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Lipa, mam już prawie wszystko, ale jednak brakuje najważniejszej rzczy (nie dotarł jeszcze procesor) :( czekam do poniedziałku. Narazie testuje sobie karte muzyczną na starym kompie i powiem że rewelacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco82 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam. Komp już działa. Mam tylko drobne problemy z RAID'em, może bedziecie wiedzieli co jest nie tak? http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1888427 Troszke bawiłem się w podkręcanie. Nie sprawdzałem jeszcze maxymalnych ustawień OC ale jak narazie proc kręci sie z 2200@3000 z niewielkim podniesieniem napięcia. HTT 275MHz. Pamięci musiałem delikatnie podnieść napięcie oraz zmienić Twimingi z 2-3-2-5 na 3-4-3-6. Kartą graficzną narazie sie nie bawiłem. Wszystko potestuje jak postawie system na RAID. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...