poodel69 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Potrzebuję zasiłki,która utrzyma mi następujący sprzęt: Dureń 900 Epox KT133M 256sdram dysk ~20gb 1 napęd cd 2 sieciówki(1 zwykła,druga wifi) Tylko musi być zasilacz bardzo mały, lub taki,który mogę poddać odchudzeniu o obudowę. Jakie jest minimum Wattów do takiego zestawu? Jaki zasilacz polecacie? Czy walnąć poprostu feel-a 300 bez obudowy? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 markowe 200W pewnie ci wystarczy wymiarowo to nie wiem jaki zasilacz ale pewnie fortrony i delty bedą nie duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a coś takiego by styknęło?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80576305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 IMO nie styka zapas musi być jakies 200 - 250W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jak juz wczesniej ktos wspomniał kup Fortrona 300W, niedrogi a bedzie ci dobrze służył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...