donio Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Na pomoc ratunku.. :) Cos jest nie tak niemoge skorzystac z cdrwin 4 i niemam pojecia co jest niewykrywa mojej nagrywarki aspi instalowałem i nic .......... hmmmmmm co to morze być? używałem funkci szukaj i nic nieznalazłem tzn znalazłem ale nic niepomogło co tam było.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ok, niema co panikowac, spokojnie !!!! Najpierw sie uspokoj ! Tak wiec od poczatku: Wez nagrywarke w dlon, wloz do obudowy i podlacz tasme i zasilanie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hiehiehiehiehie :lol: Majstrowałeś coś w biosie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie ale komp byl w servisie to morze mi tam go rojebali :) niewiem ja zaraz formata wale i sie zobaczy po formacie jak chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Na pomoc ratunku.. :) Cos jest nie tak niemoge skorzystac z cdrwin 4 i niemam pojecia co jest niewykrywa mojej nagrywarki aspi instalowałem i nic .......... hmmmmmm co to morze być? używałem funkci szukaj i nic nieznalazłem tzn znalazłem ale nic niepomogło co tam było.... miałem takie czary pod XP, zainstalowałem aspi i działało do następnej instalacji windy potem zainstalowałem i juz nie działało, potem za 2 tygodnie zaczeło działać, ale powiedziałem że mam cdrwina w [gluteus maximus] i go wywaliłem z dysku. BTW : jest tyle róznych i dobrych programów do nagrywania że CDRWIN przy nich to przeżytek :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czesc jestem po formacie i wciąż nie działa także znacie morze jakieś programy inne niż cdrwin które nagrywają bin [cue].......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 WinIso.... wiecej na www.cdrinfo.pl :) w dziale download :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...