Gość JimS Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam!! Mam narazie chłodzenie BOXowe ale zamierzam je zmienic, tylko nie wiem na jaki coolerek. Mam Semprona 2800+ i problem z temp. :cry: W stresie (znaczy jak gram z godzinke) mam temp. 60-65 stopni C!! Powoduje to zawieszanie sie kompa i boje się że procek może się spalić :sad: Po przeczytaniu tematu na forum tweaka napaliłem się Freezer'a 4 lub 7. Jeżeli wie ktoś jak przerobić go tak aby dało się do podpiąć na Socket A to prosze o szczegółową instrucje... A może zna ktoś jakiś ciekawy i równie wydajny coolerek pod Socket A który skutecznie schłodzi moj procesor?? Podawajcie swoje propozyjce. Aha na collerek chce przeznaczyc tak do 80 zł... Prosze o odpowiedż i z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 przeczytaj dokladnie topic o freezerku bedzie on najlepszym rozwiazaniem... tam jest opis jak przerobic zapinke ze zdjatkami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Albo pentagram alcu ;) Też fajne chłodzonko :D Miałem polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dzisiaj kupilem Arctic Cooling Freezer 64 ... cisza i zima w jednym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie ma to jak czytać posty ze zrozumieniem...gratulacje. Autor napisał ze ma semprona na socket A a ktos mu poleca Freezera ktory nie pasuje na ten socket. :lol: imho pentagram al-cu wystarczy bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Słyszałeś że po drobnych modyfikacjach można go wsadzić na socket A? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) juz ktos o to samo pytal w watku o fryzjerze :| co do f64 do sock.A nie oplaca sie bo temp. nie sa mniejsze , lepiej pentagram Edytowane 10 Stycznia 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Słyszałeś że po drobnych modyfikacjach można go wsadzić na socket A? :mur: OMG, słyszałes :razz: tylko ze fabrycznie sie go włożyć nie da.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Co nie zmienia faktu że da się go załozyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...